Päikky infoa

5.8.2016

Hoitoaikojen syöttämisessä on edelleen ongelmaa. Olettehan muistaneet tilata tunnukset saamanne ohjeen sekä tekstiviestin avulla? Voitte lähettää hoitoajat sähköpostilla tai tuoda tulessanne paperiversiona.

Uusille huoltajille sekä myös "vanhojen" toiselle huoltajalle on luotu tunnukset. Tunnukset luodaan vasta silloin, kun lapsi on jo aloittanut päivähoidon.

Ohje lyhyesti:

Osoitteessa https://nokia.paikky.fi sinun tulee ottaa tunnuksesi käyttöön valitsemalla ”Aktivoi tunnus”.

Käyttäjätunnuksena toimii matkapuhelinnumerosi suomalaisessa muodossaan. (esim. 0401234567)

Syötettyäsi käyttäjätunnuksesi ja valittuasi ”lähetä” – saat Päikystä tietoihisi tallennettuun matkapuhelinnumeroon tekstiviestinä koodin.

Koodin avualla voit asettaa tunnukseesi salasanan ja kirjutua Päikkyyn. Jatkossa kirjaudut järjestelmmään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.


Sopimus hoitoaikaperustaisesta asiakasmaksusta löytyy tästä osoittesta:

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/lomakkeet/

HOITOAIKAPERUSTEINEN PÄIVÄHOITO

Sopimuksen voi tehdä vähintään kolmeksi kalenterikuukaudeksi ja se tulee tehdä päivähoitotarpeen maksimimäärän mukaan. Varattuja tuntimääriä seurataan ja mikäli toteutunut päivähoidon tarve ylittää laskutuksen perusteena olevan tuntimäärän kuukaudessa, peritään tältä kuukaudelta toteutunutta tuntimäärää vastaava maksu. Mikäli toteutunut päivähoidon tarve ylittyy kahtena perättäisenä kuukautena, maksusopimusta tarkistetaan kunnan toimesta yksipuolisesti ja asiakasmaksu muutetaan todenmukaista käyttöä vastaavaksi.

Päivähoidon tarve tulee ilmoittaa Päikky -mobiilijärjestelmän kautta viimeistään viikkoa ennen, hoitoaikasuunnitelma lukkiutuu maanantaisin klo 9:00. Esiopetusaika 4 h/pv on maksuton.

 

Huomioikaa, että voitte varata hoitoaikoja vain päiväkodin toiminta-ajan sisään klo 6.15-17.15. Lukkiutumisen jälkeen huoltajat eivät pysty tekemään päikkyyn enää muutoksia. Hoitoaika muutokset informoidaan suoraan ryhmään. Muutoksia voi tehdä työstä tai opiskelusta johtuvista syistä. Muut poikkeusajat pitää sopia erikseen henkilökunnan kanssa.

Huoltajat pystyvät seuramaan hoitotuntikertymää päikyn kautta. Ylityksistä menee maksu. Hoitotuntimäärä muuttuu todellisuutta vastaavaksi, jos tuntimäärä ylittyy kahtena peräkkäisenä kuukautena.